Leah Lynggaard

Velkommen

Rådgivning

Aktiviteter

Kommentarer

Om mig

Kontakt

Priser

Rådgivning

Clairvoyance er en evne til at sanse ud over de almindeligt kendte sanser og via denne evne kan der formidles oplysninger til dig.

Under en clairvoyant rådgivning benytter jeg mine evner til at se og føle, hvad dine åndelige vejledere har af budskaber til dig. Dine vejledere følger dig konstant og ved præcis, hvilken hjælp du har brug for netop nu. Derfor er clairvoyant rådgivning en helt enestående hjælp til selvhjælp, hvad enten det gælder personlige relationer, helbred eller erhverv.

Dine vejledere bestemmer, hvor meget du skal have oplyst, og derfor er en clairvoyance styret af de oplysninger, som jeg får. Rådene er altid relateret til den livsfase, som du befinder dig i nu, og er udvalgt af dine vejledere med omhu, for at hjælpe dig til, at få en ny klarhed i din hverdag og give dig et hjælpende og kærligt skub fremad.

Der kan også komme budskaber, som man stiller spørgsmålstegn ved eller undrer sig over, om de nu også kan være rigtige. Det er meget forståeligt, hvis den enkelte har svært ved, at rumme et budskab, som ligger ud i fremtiden. Jeg kan jo ikke bevise, at det vil ske.

Vi har alle en skytsengel, en åndelig vejleder eller hvad vi vælger at kalde det. Men vi har ikke alle lige let ved at forstå de signaler, der udsendes fra den åndelige verden. Derfor kan man gøre brug af mennesker med stærkt udviklede sanser eller en meget fin intuition, som nogle måske vælger at kalde det. Disse har lettere adgang til informationer, der ikke er fysisk håndgribelige. Det er bl.a. det man bruger den clairvoyante rådgiver til.

Mine klienter bruger clairvoyance til mange forskellige ting. Nogle bruger det til at få inspiration til et nyt job, til at genfinde energien og livsglæden, mens andre bruger det som en slags overblik over deres liv – lige nu og fremadrettet. Du kan med andre ord få masser ud af clairvoyance selv om du ikke nødvendigvis står i en svær situation.